Hvordan komme tilbake til normalt liv etter heroin?

Hvordan komme tiilbake til normalt liv etter heroin

14 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi vet ikke om dette gjelder noen du kjenner eller om det er en skoleoppgave så vi kan bare forsøke å gi deg et helt generelt svar.

Hvordan noen kan komme tilbake til et «normalt» liv etter å ha brukt heroin er et komplisert spørsmål. Det kommer blant annet an på hvilke utfordringer vedkommende har i hverdagen sin nå, eller hva hen ønsker i sitt normale liv.

Det mange er opptatt av er å bygge opp et nytt nettverk, komme tilbake i jobb/finne ny jobb, bruke tid på ting man verdsatte tidligere, eller finne nye ting man setter pris på. Dette er imidlertid bare noen eksempler, og hovedmålet må kanskje være å finne ting i hverdagen som gir mening til tilværelsen. Dette er ting vedkommende kan jobbe med på egenhånd, men det er også mulig å få hjelp av for eksempel ruskonsulent.

Om du eller noen du kjenner har et rusproblem må du gjerne ta kontakt med oss på chat eller telefon. Da kan du fortelle oss om situasjonen, slik at vi kan gi deg mer informasjon om hvilke hjelpetilbud som finnes basert på de behovene du har.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.