Bruke hasj for depresjon?

Hei. Jeg er en mann på 35 som har slitt mye med depresjon og angst siden 14års alderen. Jeg har vært hos mange forskjellige psykologer og prøvd forskjellige medisiner uten noe effekt.

Nå får jeg ikke noe hjelp av psykisk helse lokalt eller psykolog, og har ingen å prate med.
Jeg har aldri prøvd noen form for narkotika, men har i det siste vurdert litt å prøve hasj, kun for å forhåpentlig vis få en bitteliten opptur.

Spørsmålet mitt er hva tenker dere om hasj i forbindelse med depresjon?

mann/gutt |
35 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det vi tenker om hasj og depresjon er at det er forsket mye på det og at mange får depresjon av å røyke hasj. Så det er altså en fare for at du kan bli mer deprimert hvis du medisinerer deg med hasj.

Vi kjenner ikke deg og din situasjon, men anbefaler deg sterkt å snakke med din lege om det. Det finnes en rekke gode medikamentelle og ikke medikamentelle tilbud til dem som strever med depresjon. Hvis du bor slik til at det er vanskelig å komme til terapeut er det utviklet en del tilbud på nett som kan være nyttig.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen