Kan naboene lage noe over meg som kan gi meg helseplager?

Etter de nye folka flytta over meg har det kommet en rar lukt og jeg har vært syk siden. De ser veldig ut som brukere av noe og er synlig beruset alle gangene jeg har sett de. Jeg lurer på om det er noe de kan lage eller noe over meg som kan gi meg helseplager?

kvinne/jente |
23 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Dette er dessverre vanskelig å svare på. Vi vet ikke hva slags type lukt som kommer fra dine naboer, om det er snakk om lukt fra rusmidler eller noe helt annet. Det samme gjelder årsaken til at du er syk. Det er så vidt vi vet ikke noen rusmidler som kan påføre andre sykdom, men noen rusmidler kan ha en sterk lukt, noe som kan oppleves kvalmende. Hvorvidt de lager noe eller ikke, er umulig for oss å si noe om. Uansett kan det kanskje være greit å ta en prat med naboene om dette, eventuelt huseier. Dersom du føler deg dårlig, anbefaler vi deg å ta en tur til fastlegen.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.