Jeg og venninnen min skal røyke hasj som er penslet med LSD

Jeg og veninnen min skal røyke hasj som er penslet med lsd. Hvordan reagerer hasj og lsd med hverandre?

kvinne/jente |
18 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Verken LSD eller THC er kjent for å være fysiologisk giftige i normale doser, selv ved samtidig bruk. Mulige virkninger og bivirkninger av denne kombinasjonen er altså psykiske i større grad enn fysiske. Og når det gjelder virkninger og bivirkninger vil disse i stor grad variere fra person til person og situasjon til situasjon, særlig når det gjelder LSD (og øvrige hallusinogener). Dette kan du lese mer om på våre faktasider om hallusinogener. Utfallet av en slik kombinasjon vil selvsagt også være veldig doseavhengig.

Samtidig bruk gir økt risiko for hallusinasjoner, nedsatt koordinasjon og evne til å vurdere kritiske situasjoner, økt paranoia og angst. En slik blanding er derfor ikke anbefalt. Dersom dette er en kombinasjon dere uansett vurderer å prøve, bør dere gå mest mulig forsiktig fram med tanke på dose, og at unngå denne kombinasjonen med mindre dere er godt kjent med hvordan dere takler de ulike stoffene hver for seg.

For øvrig er det litt uklart for oss om LSD overhodet gir noen effekt når det røykes, og i så fall hvor mye.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.