Eg er forfatter og skriv om en person som blir lurt til å selge dop.

Hei!
Eg er forfattar og om det difor ikkje passer at eg stiller spørsmål her, er det berre å slette dette spørsmålet. Det eg lurer på: Eine personen eg skriv om har blitt lurt til å skulle selge dop. Han bur på asylmottak i Nord-Norge. Kva for type dop er det sannsynleg at han skal selge og viss han kastar dopet, kor mange pengar vil han då vere skuldig? (For å få historia mi til å gå opp, hadde det passa om han faktisk er skuldig nokre tusenlappar, viss dette er sannsynleg)

kvinne/jente |
35 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det er helt i orden at du stiller spørsmål her.

Siden hasj er det illegale stoffet som er mest brukt i Norge, er det sånn sett mest sannsynlig at det var det han hadde blitt lurt til å selge. Hvor mye penger han hadde vært skyldig om han kasta det kommer selvsagt an på mengden han da hadde kasta. Slik vi forstår deg er det snakk om at denne personen skulle selge dette videre, og da vil vi anta at det er snakk om flere brukerdoser. Pris på hasj kan variere etter kvalitet, tilgang, etterspørsel osv., men skal det passe med at det koster et par tusenlapper må det kanskje være rundt 10 gram (eller litt mer).  Passer det bedre til historien at det koster mer penger kan jo mengden være større, eller person kan selger kokain i stedet. Det er et litt dyrere stoff. Prisen på kokain ligge et sted rundt 800-1200 kr per gram.

Lykke til med skrivingen!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.