Jeg lurer på om du knuser 0.5 med xanax og blander det med hasjet ditt, hva skjer da?

Jeg lurer på om du knuser 0.5 med xanax og blander det med hasjet ditt, hva skjer da?

mann/gutt |
18 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det kommer litt an på hvordan du skal innta det. Det er for eksempel forskjell på om du tar det oralt eller røyker det. Tar du det oralt vil du få den dempende beroligende effekten xanax gir. Xanax og cannabis påvirker det samme området i hjernen. Derfor vil disse stoffene brytes ned saktere, noe som kan føre til en for høy konsentrasjon av medisinen i blodet. Dette kan gi bivirkninger. Røyker du det vil du ikke få effekt, eller helt minimal effekt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.