Hvordan påvirker doping nervesystemet og hormonsystemet vårt?

Hvordan påvirker doping nervesystemet og hormonsystemet vårt?

mann/gutt |
18 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det høres ut som en skoleoppgave – vi tipser om vår veiledning til skoleoppgaver.

Se gjerne også våre faktasider om rusmidler, hvor du kan lese om en rekke ulike stoffer, samt hvordan de virker.

For øvrig – ordet «doping» er jo veldig generelt, og kan omfatte en lang rekke veldig ulike stoffer. Vi anbefaler at du heller velger deg ett spesifikt stoff å skrive om (eller noen få spesifikke stoffer).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen