Hva skjer om THC dukker opp i en urelatert blodprøve tatt med en annen hensikt?

Hei!
Hva skjer om THC dukker opp i en urelatert blodprøve tatt med en annen hensikt?

mann/gutt |
24 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Sånn vi forstår deg, lurer du på hva som vil skje dersom du tar en blodprøve med et helt annet formål enn å teste for rusmidler, men at THC likevel vises på prøven.

For at THC skal påvises, må blodprøven faktisk være ment for å lete etter spor av rusmiddelbruk. Andre typer blodprøver vil ikke lete etter (og eventuelt påvise) THC. Sånn sett er ikke spørsmålet ditt noe som skal skje i praksis.

Om du likevel tar en blodprøve som faktisk leter etter rusmidler, og du får utslag på THC, vil svaret på «Hva skjer» være: det kommer an på hvem som tar prøven og hvorfor den blir tatt. Her er det flere mulige svar – du er velkommen til å kontakte oss på telefon eller chat dersom dette er aktuelt i ditt tilfelle, så kan vi snakkes nærmere.

Se gjerne våre faktasider om cannabis i urin- og blodprøver.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen