Igår tok jeg min andre dose av vaksinen

Hei. Igår tok jeg min andre dose av vaksinen. Det gjør jævlig vondt i armen så jeg tok en xanax/xanor/ksalol (alprozalam) fordi jeg ville klare å gå på skolen uansett. Når jeg var på vei begynte jeg å gråte, hadde panikkanfall. (Før pillen begynte å virke helt.) jeg dro hjem Nå har pillen begynt å virke og jeg føler meg sykt slapp. Vanligvis når jeg tar det så føler jeg meg avslappet og deilig, men nå klarer jeg ikke spise noe og føler med slapp og ekkel.Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre…. Hvor lang tid tar det før xanax er ute av systemet/slutter å virke?

kvinne/jente |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

 

Det kan tenkes at du fikk en litt annen opplevelse av å ta Xanor fordi du hadde tatt vaksinen dagen før. Det kan også hende du føler deg litt annerledes siden du fikk dette panikkanfallet. Den ekle følelsen av et panikkanfall kan sitte i en stund.

Hvor lenge Xanor virker kommer an på om det var en depottablett du tok eller ikke. Depottabletter virker nemlig lengre. Xanor kan sitte i blodet i flere døgn, men som regel er opplevd virketid mye kortere enn det. Siden du tok tabletten på morgenen vil du nok allerede føle deg bedre på ettermiddag/kveld samme dag. Bivirkninger fra vaksinen kan jo sitte i lengre enn dette, men dersom du skulle merke noe til det håper vi det går fort over. God bedring uansett!

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss

Test

Chat

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside. Velkommen til RUSinfo!

Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!