Igår tok jeg min andre dose av vaksinen

Hei. Igår tok jeg min andre dose av vaksinen. Det gjør jævlig vondt i armen så jeg tok en xanax/xanor/ksalol (alprozalam) fordi jeg ville klare å gå på skolen uansett. Når jeg var på vei begynte jeg å gråte, hadde panikkanfall. (Før pillen begynte å virke helt.) jeg dro hjem Nå har pillen begynt å virke og jeg føler meg sykt slapp. Vanligvis når jeg tar det så føler jeg meg avslappet og deilig, men nå klarer jeg ikke spise noe og føler med slapp og ekkel.Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre…. Hvor lang tid tar det før xanax er ute av systemet/slutter å virke?

kvinne/jente |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

 

Det kan tenkes at du fikk en litt annen opplevelse av å ta Xanor fordi du hadde tatt vaksinen dagen før. Det kan også hende du føler deg litt annerledes siden du fikk dette panikkanfallet. Den ekle følelsen av et panikkanfall kan sitte i en stund.

Hvor lenge Xanor virker kommer an på om det var en depottablett du tok eller ikke. Depottabletter virker nemlig lengre. Xanor kan sitte i blodet i flere døgn, men som regel er opplevd virketid mye kortere enn det. Siden du tok tabletten på morgenen vil du nok allerede føle deg bedre på ettermiddag/kveld samme dag. Bivirkninger fra vaksinen kan jo sitte i lengre enn dette, men dersom du skulle merke noe til det håper vi det går fort over. God bedring uansett!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.