Abstinenser etter bruk av Temgesic?

Hei. Jeg har brukt 0.2 temgesic i ca 14 dager sammenhengende.vil jeg få abstinenser av denne bruken? I såfall hva kan jeg forvente meg?

kvinne/jente |
43 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Ja det er mulig at du vil kunne kjenne på abstinens, i alle fall til en viss grad. Om du vil oppleve det og i så fall hvor sterke disse vil være er vanskelig å si; både fordi folk er forskjellige og fordi det er vanskelig å «måle» subjektivt opplevd ubehag.

0,2 mg er en liten dose og du har ikke brukt det så lenge. Det er derfor ikke sannsynlig at eventuelt ubehag ved å slutte blir veldig kraftig. Om du får abstinensreaksjoner vil de antakelig oppstå etter ca. (litt over) et døgn. Disse kan vedvare i noen uker, men du beskriver et lite og kortvarig bruk, noe som vil være med på å forkorte både abstinensens varighet og styrke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.