Kva er dei mest vanlege spørsmåla om rus og rusbruk de får?

Kva er dei mest vanlege spørsmåla om rus og rubruk de får?

kvinne/jente |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi har dessverre ingen oversikt over de vanligste spørsmålene om rus og rusbruk – men dersom du går inn på Spørsmål og svar-sidene våres, kan du selv se gjennom tidligere stilte spørsmål.

Kan allikevel si at det er vanlig å spørre om virkning og bivirkning av de vanligste rusmidlene: Alkohol, cannabis, MDMA/Ecstasy, benzodiazepiner (som f.eks. Sobril), kokain, amfetamin, opioider (som heroin og Oxycontin) osv.

Det er også en del spørsmål rundt hvem man skal kontakte for å slutte med rusbruk (f.eks. avrusning eller langtidsopphold), urin- og blodprøver, samt regler rundt førerkort og rus- og legemiddelbruk. Og ikke minst er det vanlig at pårørende til rusbrukere kontakter oss fordi de er bekymra for helsetilstanden til en gitt person.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.