Kva er dei mest vanlege spørsmåla om rus og rusbruk de får?

Kva er dei mest vanlege spørsmåla om rus og rubruk de får?

kvinne/jente |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi har dessverre ingen oversikt over de vanligste spørsmålene om rus og rusbruk – men dersom du går inn på Spørsmål og svar-sidene våres, kan du selv se gjennom tidligere stilte spørsmål.

Kan allikevel si at det er vanlig å spørre om virkning og bivirkning av de vanligste rusmidlene: Alkohol, cannabis, MDMA/Ecstasy, benzodiazepiner (som f.eks. Sobril), kokain, amfetamin, opioider (som heroin og Oxycontin) osv.

Det er også en del spørsmål rundt hvem man skal kontakte for å slutte med rusbruk (f.eks. avrusning eller langtidsopphold), urin- og blodprøver, samt regler rundt førerkort og rus- og legemiddelbruk. Og ikke minst er det vanlig at pårørende til rusbrukere kontakter oss fordi de er bekymra for helsetilstanden til en gitt person.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside!

 Velkommen til RUSinfo. Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!