Tror dere jeg kan ha blitt dopet på byen?

Hei, jeg var ute igår og var ganske full. Jeg har blacket ut en del. På veien hjem begynte jeg å hallusinere og så folk som løpte etter meg og skremmende ansikt. Ble sinnsykt paranoid en periode etter og. Roet seg etterhvert når jeg snakket med moren min og innså at det ikke kan ha vært ekte. Jeg drakk mye men kun alkohol og har aldri opplevd noe slikt før. Tror dere jeg kan ha blitt dopet på byen?

kvinne/jente |
23 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er ikke vanlig med kraftige hallusinasjoner av alkohol. Du kan riktignok oppleve ting annerledes enn ellers, men så tydelig hallusinasjoner med ansikt og folk som løper etter deg er ikke normalt. Vi kan ikke utelukke at dette «bare» var på grunn av alkohol, men det kan nesten høres ut som at du kan ha fått i deg noe annet. Du kan eventuelt forsøke å ta en urinprøve og teste om du får utslag på noe annet rusmiddel. En del stoffer vil allerede være borte fra urinen, men det er kanskje verdt et forsøk om du ønsker å få en klarhet i det.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.