Har ikke tatt en eneste tablett siden siden 0408. Likevel slo urinprøve ut på Benzo.

Hei . Jeg har misbrukt illegale medisiner over etpar år i mange år. Tunge mengder. Jeg har ikke tatt en eneste tablett siden siden 0408. Likevel slo urinprøve ut på Benzo. Prøve tatt igår 3108. Nå gir jeg snart opp. Bruker kun Quteiapine til søvn. Håpløst.

mann/gutt |
56 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi skjønner at det er frustrerende. Noen benzodiazepiner har lang påvisningstid. Det som har lengst påvisningstid er Valium (1-4 uker). Dersom du inntok dette frem til 04/08 kan altså det være forklaringen. Quetiapine skal ikke slå ut som benzodiazepin.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.