Er det produkter på nett/nettsteder dere kan anbefale å få tak i narkotester?

Hei.
Sønnen min er på en russebuss. Det har kommet info om at det er personer på bussen som har brukt narkotiske stoffer. Flere foreldre og vi har fått samtykke fra våre sønner om at de når som helst er villig til å gjennomføre en narko-test (urinprøve). Planen er å teste forut for festperioden i mai og under veis ved mistanke.
Tester er ikke mulig å få tak i på apoteket mer.
Er det produkter på nett/nettsteder dere kan anbefaler å få tak i slike?

mann/gutt |
55 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi har dessverre ikke anledning til å reklamere for private aktører – men vi kan i hvert fall bekrefte at ja, det finnes flere norske nettbutikker som selger urinprøver til hjemmebruk. Disse forsvant ganske riktig fra apotekenes sortiment for en stund siden. Men om du f.eks. søker på ord som «hurtigtest narkotika», «narkotika urinprøve» eller lignende, vil du finne flere tilbydere. Vårt inntrykk er at de ulike hurtigtestene er relativt jevngode – generelt pålitelige, om enn noe mindre nøyaktige enn laboratorieanalyser.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.