Hvor mye koster en Lyrica 150mg på gata?

Hvor mye koster en Lyrica 150mg på gata?

mann/gutt |
45 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Lyrica omsettes i noen grad på gata, men er mindre etterspurt enn opioider, sentralstimulerende og benzodiazepiner. Vi kjenner ikke til gateprisen; den varierer nok en del etter tilgjengelighet, etterspørsel og hvor i landet man befinner seg.

I denne rapporten fra Oslo (2017) omtales pris på Lyrica. De oppgir prisen til 200 kroner. Men rapporten sier ingen ting om styrken på tablettene. I og med at Lyrica finnes i mange ulike styrkegrader, blir det jo litt meningsløst å ikke oppgi dette.

Utover denne rapporten har vi ikke funnet omtale av gatepris på Lyrica.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen