Hvor mye koster en Lyrica 150mg på gata?

Hvor mye koster en Lyrica 150mg på gata?

mann/gutt |
45 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Lyrica omsettes i noen grad på gata, men er mindre etterspurt enn opioider, sentralstimulerende og benzodiazepiner. Vi kjenner ikke til gateprisen; den varierer nok en del etter tilgjengelighet, etterspørsel og hvor i landet man befinner seg.

I denne rapporten fra Oslo (2017) omtales pris på Lyrica. De oppgir prisen til 200 kroner. Men rapporten sier ingen ting om styrken på tablettene. I og med at Lyrica finnes i mange ulike styrkegrader, blir det jo litt meningsløst å ikke oppgi dette.

Utover denne rapporten har vi ikke funnet omtale av gatepris på Lyrica.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.