Hvorfor tester jeg positivt på opiater?

Hei jeg lurer på hvorfor jeg slår ut på opiater nå da jeg ikke ar tatt noe siden 9 _5 den var posetim nå den 18 det er viktig å få til bak Meling da jeg skal til Syden 18 juni åjeg er lar går på metadon 90 milegam hilsen (anonymisert. red).

kvinne/jente |
50 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Du skriver ikke hva slags test du har tatt (screening eller analyse på laboratorium), eller om det var blodprøve eller urinprøve. Dermed blir det ekstra vanskelig for oss å kunne gi deg noen gode svar på hvorfor din test er positiv.

Du skriver at du går på metadon, sånn sett er det jo ikke rart at du tester positivt på opioider, men vi antar at det ikke det du mener når du skriver at du ikke har tatt noe siden 9.5.

På generelt grunnlag vet vi at det kan forekomme falske positive tester på screeningtester (hurtigtester), men vi vet jo ikke om det er tilfelle i din situasjon.

Vi beklager at vi ikke kan gi deg noe bedre svar enn dette, du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss igjen på telefon eller chat, eller du kan sende inn spørsmålet ditt på nytt med flere opplysninger.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.