Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Neseblod etter kokainbruk, er dette noe jeg bør være bekymret for?

Hei. Jeg prøvde å sniffe litt kokain, kjøpte 2g for å teste ut. Endte opp med å bruke alt på en dag ca, nesten alt. Har siden hatt veldig vondt i hele kroppen, i muskler. Har siden sniffinga hatt veldig smerter i nesa, og har blødd siden jeg våknet natta etter. Det er cirka 1-2 dager siden. Og nå i stad skulle jeg snyte meg fordi er enda tett i nesa, hele papiret er fult av blod. Men det har aldri runnet noe neseblod, det bare kommer ut når jeg snyter meg, men i dag har blodet vært rødere og klarere siden det startet. Er dette noe jeg bør være bekymret for? Har brukt en del nesespray disse dagene fordi har vært så syyykt tett. Avventer svar fra dere om dette vil gå over av seg selv, eller om jeg bør kontakte legevakt f.eks. for en sjekk, eller når det evt. er nødvendig. Eneste jeg er redd for med helsevesenet er å miste førerretten fordi holder på å ta opp lappen. Men er ikke avhengig av narkotika liksom, ville bare prøve. Har prøvd tidligere og, men det er mange måneder siden, så er langt fra avhengig osv. Noen tips jeg evt. kan si til dem ang. det, så jeg ikke ender med å miste helseattesten til førerkortet?

mann/gutt |
21 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det er vanlig å føle seg ganske «gåen» i kroppen dagen/dagene etter å ha tatt kokain. Det du beskriver med mye smerter i nesa, og mye blod over flere dager er derimot en kraftig reaksjon etter engangsbruk. Det kan skyldes selve kokainet og/eller noe kokainet var tilsatt, men kan også ha en sammenheng med bruken av nesespray etterpå. Hvis du fremdeles ikke er noe bedre, kan det være lurt å ta en sjekk av nesa hos legen din. Hvis du ikke ønsker å si noe om rusbruken kan du bare utelate det, og be om en sjekk av nesa pga. smerter og neseblod. Det er så klart ikke optimalt, men vi har forståelse for at du ikke vil fortelle om rusbruken med tanke førerkortet. Vi håper imidlertid at du er på bedringens vei nå!

Det kan forresten være lurt å roe litt ned på bruken av nesespray. Det kan tenkes at det irriterer mer enn det gjør godt akkurat nå.

God bedring!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.