Hvordan fjerne kokain fra spytt?

Hei, lurte på hvordan man kan fjerne spor av kokain fra munnen/spytt og hvordan man kan unngå at det kommer positivt på de spyttestene politiet bruker i kontroll?

mann/gutt |
18 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Rusmidler og legemidler kan transporteres fra blod til spytt. Det vil si at dersom du har tatt koakin vil det være i blodet ditt, og dermed også i spyttet ditt. Vi kjenner ikke til hvordan du kan fjerne kokain fra blodet ditt, og dermed heller ikke fra spyttet/munnen din.

Du kan lese mer om spyttprøver på denne faktasiden fra Ullevål universitetssykehus.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen