Hvorfor får jeg ikke lenger hallusinasjoner av fleinsopp?

Har brukt fleinsopp før med god halliser effekt. Nå når jeg tar f eksempel 4g fleinsopp og 4 gram trøfler laget i te vanntemperatur under 69 grader for ikke ødelegge psylocibin og jeg tilfører sitron ekstrakt i te som øker effekten HELT ENORMT😍 samme det 3 siste gangene jeg har inntatt 0 effekt kun 100 paranoia som må dempes med heldigvis for jeg xanor 0,5mg sobril i alle 3 styrker valium 5mg og imovane 7,5 så jeg svelger 9 NORSK APOTEKVARER FOR OG ROE MEG NED. Hvorfor får jeg ikke hallusinasjoner jeg elsker??? Jaja har alltid amfetamin og ghb og underholde meg på til ellers om dagene

mann/gutt |
38 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det kan være ulike grunner til at du plutselig ikke opplever hallusinasjoner av å bruke fleinsopp. Konkret hva som er riktig svar kan vi egentlig bare gjette på, men vi kan jo komme med noen teorier.

Hvis det er sånn at disse inntakene har skjedd med forholdsvis kort mellomrom, er kanskje det den mest sannsynlige forklaringen. Fleinsopp vil vanligvis gi redusert effekt dersom det inntas gjentatte ganger over et kort tidsrom, kort sagt fordi signalstoffene i hjernen (som bidrar til å gi ruseffekt) ikke rekker å gjenopprette sin normaltilstand seg fra gang til gang.

En annen (og kanskje litt mindre sannsynlig) forklaring kan være at mengden psilocybin i soppen er mindre sammenlignet med tidligere. Dette er tross alt en naturprodukt, og mengden psilocybin kan variere. Men om du bruker 4 g (eller mer) skal jo egentlig dette være mer enn nok for å gi effekt.

Og: du skriver jo også at du får en sterk paranoid reaksjon, så sånn sett har jo soppen en effekt – riktignok en dårlig en. Hvordan hallusinogen rus oppleves er jo noe som kan variere kraftig fra gang til gang, også for én og samme person. Dette handler i stor grad om set og setting – altså hvilken mentale tilstand du i utgangspunktet befinner deg i, og dine omgivelser på det aktuelle tidspunktet.

Uansett høres det ut som du kan ha godt av en lengre pause fra dette, så lenge du bare får en dårlig opplevelse.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.