Hva skjer om jeg tar denne blandingen?

.
Kan man (oppleve rus eller bli bevisstløs eller dø) om man tar eks 4tab 30mg Ritalin, 4tab melatonin, 4tab Altermol 30mg, 4tab Hydroxyzine 25mg, 4tab Postafen 25mg, 4 tab voltaren 50mg, eventuelt med 2 brizer 4%alko m muligens 5 shot 15%. Hjernen min sier av en eller annen grund at jeg skal gjøre dette, men vet ikke hvorfor eventuelt for å skade megselv i frustrasjon vil jo ikke direkte dø men tenker mye på det. Vet dette antagelig er noe jeg kommer til å gjøre med mer eller mindre piller uansett. Har alt tatt 1 av hver disse pillene til sammen uten om at den (bil syke tabletten var bytta med anna typ kvalmestillende og tok en Paracet i tillegg men uten alkohol, merket bare litt ustø gange, svimmelhet, rar pust (merkeligste med å puste), ubehag ved pust. Vet ikke hvorfor jeg får lyst til å gjøre dette. Har hatt selvmordsforsøk før med piller men det var deprisjon impulsivt typ med noe som hadde skjedd den dagen i tilleg til at noe skjedde den måneden (famile konflikt). Og forsøket var fakka for det førte kunn til stress med det forsøket av overdose, jeg ble stressa kvalm og red, jeg hadde forventninger at jeg skulle sovne inn, etter som det var det jeg opplevde i utgangspunktet med enkel tablett av (stratera), men det skjedde ikke og ringte selv etter hjelp. Det er vist slik at det er skjent at man får selvmords adferd med stratera (ligger i bivirkninger). Tilbake til saken..Nå er det mer som jeg ikke vet hvorfor jeg vil gjør dette, og det er so om jeg har tvangstanke om å gjøre det uten at jeg helt vil dø. Jeg er forvirret over situasjonen. Men vet ikke om jeg vil ruse meg på dette eller hva det er det dukker opp i hjernen min og noen ganger har jeg selvmordstanker, tanker om å ta mitt liv og men det forsvinner og kommer tilbake.

Vet ikke om dere kan svare på dette men kommer kun til å spørre som anonym. Kommer ikke til å snakke face to face med ident til lege eller noen. Kun anonym

annet |
21 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det du spør oss om er hva som vil skje om du tar alle disse medisinene sammen med alkohol. Det er det ganske vanskelig å svare på, fordi når du kombinerer så mye forskjellig blir reaksjonen veldig uforutsigbar. Vi kan derfor ikke gi deg et godt svar på hvordan du vil reagere hvis du tar dette.

Det er tydelig at du har mange tanker som surrer i hodet, og du skriver jo selv at du er forvirret over situasjonen. Vi har forståelse for at du ikke ønsker å snakke med noen om dette face to face, men vi vil anbefale deg å ta kontakt med noen anonymt slik at du kan få sortert tankene litt. Du kan for eksempel snakke med Mental helse sin hjelpetelefon eller Kirkens SOS.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.