Jeg har hatt en sprekk på alkohol og nesten tatt amfetamin hver dag

Hei, jeg har hatt en sprekk på noe alkohol å neste tatt Amfetamin hver dag uten om om noe dager- hvor lenge vil dette vises på urinprøve? Hjelper det å drikke eplesidereddik- det er jo også veldig sunt men jeg må levere rene prøver snarest mulig så jeg har trapp ned på rus inntaket og kutter det helt imorgen å tenker da å drikke vann me eplesidereddik(?) eller skal det drikkes rent og hvor ofte kan magen tåle det? På forhånd takk for svar

kvinne/jente |
33 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Amfetamin kan vanligvis påvises i 2-10 dager på urinprøve. Påvisningstiden til alkohol varierer ganske mye alt etter hvilken prøve som tas. På siden vår «Alkohol i urinprøve og blodprøver» ser du en oversikt over de forskjellige prøvene og påvisningstid.

Det stemmer for så vidt at sur urin (pH mindre enn 7) vil kunne korte ned påvisningstiden til amfetamin, men vi vil ikke anbefale deg å overdrive med sure drikker av en grunn. Det er sikkert også lurt å blande det med vann, men ernæring og magehelse er utenfor vårt kompetanseområde.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Den nye versjonen er ferdig og klar til nedlasing i AppStore og GooglePlay.