Hvor lenge kan noen trekk av en hasj-sigarett påvises i urinprøve?

Hei!

Jeg røyket noen trekk av en hasj-sigarett (?) for ca 2 uker siden og skal ta en urinprøve i forb med adhd utredning. Men denne må være rein. Røyker ikke daglig eller ofte. Er og fysisk aktiv. Kan jeg ta en prøve uten at det vises nå da ?

kvinne/jente |
30 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Enkeltinntak av cannabis skal ikke kunne spores i urin i mer enn max en uke, vi antar derfor at du trygt kan avlevere test.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen