Jeg kjøpte noe som skulle være amfetamin

Hei . Jeg kjøpte noe som skulle være amfetamin. Det fungerte omtrent ikke i hele tatt. Men,det jeg opplevde var at suget ble borte. Jeg skjøt meg opp og ut av senga og begynte på dagen som om jeg aldri hadde brukt knark før . Fikk gjort vanlige oppgaver,ble ikke engang intresert om noen nød på noe «vanlig» speed. I tillegg har jeg dem siste 25 årene drukket en liter alkohol hver dag. Etter prøvd dette stoffet så holder det med en knapp halvliter sprit om dagen. Om jeg blir fri for tobakk på kvelden så gjør det meg lite og ingenting. Jeg blir ikke » kokt» i hue, jeg går til sengs og sover godt,mister ikke fokus når jeg utfører oppgaver som jeg har bestemt meg for på forhånd. Dette og mere til å undres hva som er i posen. Etter knallhardt bruk i 40 år bestemte jeg meg for å legge nåla på hylla, det gikk ikke helt greit. Sprekk etter sprekk fulgte. Så til di grader at jeg til tider bruke mer enn før. Så kom jeg over denne varianten for par måneder siden og siden den dagen har jeg ikke kjøpt noe på gata. Legger ikke igjen like mye penger på polet, min familie som så på meg som det sorte fåret (jeg har ikke fortalt om dette til dem), dem klør seg i huet og jeg ser på dem at dem er ikke fly forbanna på meg lenger. Jeg kan forsikre om at dem merker når jeg brukte vanlige greier. Nå er det ikke slik lenger og jeg registrerer att sakte men sikkert kommer tilliten tilbake,skjønt med en stor porsjon mistenksomhet.spørsmålet mitt er hva er det jeg skyter i meg og som hjelper meg til di grader at jeg noen dager har glemt jeg egentlig er en person med sykdom kaldt narkomani. Og hvor kan jeg få levert inn en prøve og få vite hva den består av? Det kan jo hende det består av noe som er direkte livsfarlig, kreftfremkallende og lignende. Er glad for svar på dette om hvor leverer en prøve av stoffet .

mann/gutt |
63 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Akkurat hva det kan være du har kjøpt, kan vi egentlig bare gjette på like mye som du. På én side sier du at det ikke fungerte i det hele tatt (som amfetamin), men på den andre siden opplever du også en hel del (positive) effekter. Det kan jo hende at dette faktisk er amfetamin (eller metamfetamin, eller et amfetaminlignende stoff), i en dose eller renhetsgrad som du av en eller annen grunn responderer godt på.

Å spekulere er uansett ikke så mye vits i – du spør om du kan få stoffet testet, og det er noe som er mulig å gjøre. Du kan for eksempel ta kontakt med Rusopplysningens analysetjeneste. Dit kan du levere stoffet og få det analysert. Eventuelt kan du også søke på drug test kit på nett – flere nettbutikker tilbyr slike.

Alternativt kan du jo også bestille en rus-urinprøve til hjemmebruk fra en nettbutikk, og se hvilket stoff (eller hvilke stoffer) du eventuelt slår ut på.

En siste ting du kan prøve, er jo simpelthen å spørre den du kjøpte stoffet av – hva var egentlig dette?

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.