Aduvanz og alkohol

Har nettopp begynt på Aduvanz ( 30 mg ) og hvor stor er riskoen rundt det å drikke alkohol etter 13-14 timer etter å tatt en pille på 30 mg ? Og generelt med 30 mg aduvanz i kroppen ?

mann/gutt |
27 år |
viken

  Rusinfo svarer:

I følge Felleskatalogen er det lite data på denne blandingen. Så det er nok noe du bør diskutere med legen din, både risiko ved bruk av alkohol og for spørsmål om hyppighet og mengde alkoholinntak.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen