Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Kan det være abstinenser fra sobrilen jeg merker?

Etter at jeg hadde brukt høydene av kosttilskuddet Ashwaganda, fikk jeg en ekstrem uro i kroppen. Da jeg sluttet med den fikk jeg av legen sobril 10 mg, som jeg tok i ca 14 dgr. Jeg merket at de siste 3-4 dagene, forsvant virkningen av sobril og uroen kom tilbake. Jeg har må gått på Atarax og quetiapin i ca 3 uker og har begynt på antidepressiva i tillegg. Jeg kan ennå merke litt uro som føles som abstinenser. De har blitt svakere men er der ennå. Kan det være abstinenser fra sobrilen jeg merker?

kvinne/jente |
63 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det er ikke normalt å oppleve abstinenser etter så kort bruk av Sobril. Vi vil derfor anta at det er en annen årsak til den uro du kjenner på. Snakk gjerne mer med legen din om situasjonen slik at dere kan finne den beste løsningen for deg.

God bedring!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.