Jeg røyka 1 joint – hva er sannsynligheten at jeg slår ut positiv på testen etter 9-10 dager?

Hei, jeg røyka først 1 joint rett før midnatt en dag, så røyka jeg 2 bongtrekk dagen etterpå ca kl 14. ikke noe av dette var sterkt mekka..

Jeg skal ta urinprov ca 9-10 dager etter siste trekke, hva er sannsyneligheten for at jeg slår ut da?? Kommer jeg til å teste positiv eler ikke?

mann/gutt |
19 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi kan ikke si deg sikkert om du kommer til å teste positivt eller ikke, siden det er avhengig av flere faktorer. THC-syre kan normalt påvises i urin opptil én uke etter et enkeltinntak, men ofte kortere tid. Ved daglig røyking over lengre tid kan det ta flere uker, og noen ganger også måneder, etter siste inntak før THC-syre ikke lenger kan spores i en urinprøve. Derfor er det avhengig av hvor intens din bruk var den siste tiden. Men hvis det er bare et enkeltinntak som du beskriver, er det sannsynlig at testen ikke slår ut på bruken.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.