Avhengig av Quetapine. Hvem kan hjelpe meg?

Hei! Jeg er blitt avhengig av quetiapine for å sove men sliter med å komme meg opp om morran ogønsker å slutte. Prøvd å trappe ned og slutte men da får ikke kroppen sove i det hele tatt selv over flere dager. Jeg vet ikke hvem jeg kan kontakte. Har prøvd leger og dps men ingen kan noe særlig om det. Er dette noe dere kan hjelpe meg med eller vet om noen jeg kan kontakte om det?

kvinne/jente |
40 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Dette høres ut som en vanskelig situasjon. Når det gjelder bruk av legemidler, og nedtrapping av disse, så er dette en problemstilling du nok bør drøfte med den legen som står ansvarlig for den aktuelle legemiddelbehandlingen. Vi som jobber i RUSinfo er ikke helsepersonell.

Nedtrapping av Quetapine vil nok kunne oppleves som utfordrende for mange, særlig dersom man har brukt legemiddelet over lengre tid. Samtidig er det store variasjoner knyttet til abstinensproblematikk, og komplikasjoner og ubehag som følger av nedtrapping vil variere fra person til person. Derfor er det viktig med et åpent og tett samarbeid mellom deg og den aktuelle legen, hvor dere tar utgangspunkt i din kliniske tilstand.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.