Hvor mye kokain må man ta for at det skal slå ut positivt på en hjemmetest?

Hvor mye kokain må man ta for at det skal utslå positiv på en hjemme urin test?

mann/gutt |
17 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det skal ikke så mye til før kokain slår ut på urinprøver – selv én brukerdose, kanskje til og med en liten en, skal i prinsippet kunne slå ut på en urinprøve. Dette kommer riktignok litt an på hvor rent kokain det er snakk om.

Spørsmålet blir sånn sett om hvor lang tid som går mellom bruken og prøvetakningen, hvor sensitiv prøven er, og hvor konsentrert urinen er på prøvetidspunktet. Dette vil være av stor betydning for hvorvidt prøven slår ut positivt eller ikke.

Du kan lese mer i vår artikkel om kokain og urinprøver.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

Vi har tekniske problemer med spørsmålstjenesten. Spørsmål sendt inn etter 29.04 kan ha blitt borte, og vi ber deg sende inn på nytt. Vi beklager ulempen, og jobber med å rette feilen snarest. 

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen!