Enkleste måten å slutte med kokain?

enklast måte å slutte med kokain

mann/gutt |
13 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Hva som oppleves som enkelt vil nok være individuelt, det blir derfor vanskelig for oss å gi noe enkelt og klart svar på spørsmålet ditt. Generelt kan vi si at det viktigste for et godt resultat er grad av motivasjon og gode forberedelser. Dette kan f.eks. handle om å unngå visse situasjoner eller personer, dersom disse øker sannsynligheten for at du bruker kokain. Vi anbefaler deg å lese gjennom sidene våre «Hjelp til å slutte med kokain«, håper du finner noen innspill der som du kan bruke i din prosess.

Du er også velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon for en mer utdypende samtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen