Enkleste måten å slutte med kokain?

enklast måte å slutte med kokain

mann/gutt |
13 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Hva som oppleves som enkelt vil nok være individuelt, det blir derfor vanskelig for oss å gi noe enkelt og klart svar på spørsmålet ditt. Generelt kan vi si at det viktigste for et godt resultat er grad av motivasjon og gode forberedelser. Dette kan f.eks. handle om å unngå visse situasjoner eller personer, dersom disse øker sannsynligheten for at du bruker kokain. Vi anbefaler deg å lese gjennom sidene våre «Hjelp til å slutte med kokain«, håper du finner noen innspill der som du kan bruke i din prosess.

Du er også velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon for en mer utdypende samtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

I dag, 30.12 stenger vi kl 14.30.

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!