Abstinenser på Seroxat

Heisann. Jeg har gått på seroxat 20 mg siden jeg var 18 år. 26 år på 20 mg og 4 år på 40 mg. Jeg driver med nedtrapping da denne medisinen gir meg ingenting lenger. Problemet er abstinensene fra denne medisinen. Økt angst, uro, stress, utmattelse, hjernestøt osv. det er så gale at jeg må trappe ned med flytende og såvidt 1-2 mg hver mnd. Jeg trenger hjelp med abstinensene og har dårlig erfaring med sobril. Jeg ble avhengig av den sist bruk over 2 uker og hadde forferdelige abstinenser lang tid etter.
Det jeg lurer på, er det noen andre former for hjelp/ medisiner mot abstinensene jeg opplever?

kvinne/jente |
38 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell og gir dessverre ikke veiledning om vanlig medisinbruk. Du bør ta opp dette med legen som foreskriver medikamentet til deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.