Er jeg allergisk mot Weed?

Hei! Er jeg allergisk mot Weed??
I helgen så røykte jeg indica og sativa fra bong. Jeg ble høy, men fikk også symptomer som dotter i ørene, rastløse bein og en følelse av at jeg ble lett kvelt (selv om jeg ikke ble det). Er dette normalt? Jeg ble ikke paranoid, fikk ikke utslett, og ble heller ikke hoven i halsen. Drakk også mye vann før, under og etter. Er litt stressa da jeg ikke finner noen av symptomene på nettet.
Pleier til vanlig å røyke indica, og får ikke de symptomene uten om rastløse ben. Har ingen sykdommer men moren min har diabetes hvis det er relevant?
Hva kan det være?
Takk på forhånd<3

kvinne/jente |
17 år |
Oslo

  Rusinfo svarer:

Enkelte personer kan oppleve allergiske reaksjoner etter å ha blitt eksponert for marihuana, samtidig er det noe uklart om dette er tilfellet for deg. Vanlige symptomer på slik allergi er lik den man ser ved andre allergiske reaksjoner; slik som hoste, rennende nese, kløe, utslett, m.m. Det er ikke uvanlig at man kan føler på rastløshet etter å ha røyket marihuana, og enkelte kan nok også kjenne seg mer tungpustet. Hvorvidt din kvelningsfornemmelse er normal eller ikke, er det vanskelig å si noe sikkert om. Samtidig er det ikke uvanlig at personer som røyker, både marihuana og tobakk, vil kjenne enkelte bivirkninger i tilknytning til respirasjonssystemet.

Ønsker å minne om at vi i RUSinfo ikke er helsepersonell, og at vi ikke kan si noe om din kliniske tilstand. Dersom du opplever at disse plagene vedvarer over tid, kan det være lurt å snakke med en lege.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.