Søvnproblemer tre dager etter kokainbruk

Hei.
Tok kokain men jeg drakk. 3 dager etter og jeg føler meg fremdeles veldig våken og sliter med søvn. Når prøver å sove, sover jeg kun lett og ligger i mitt hodet hele natten. Merker også at jeg har intens angst.

mann/gutt |
24 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi klarer ikke å se non konkret spørsmål i henvendelsen din, men kan si noe helt generelt om kokain.

Kokain har ganske så kort virketid, og ikke mer enn max noen timer (avhengig av inntaksmåte og eventuell kombinasjon med andre rusmidler). Så fremt det kun var kokain du fikk i deg, eventuelt i tillegg til alkohol, vil altså dette være ute av kroppen din for lenge siden.

Det er ikke uvanlig å få en angst/stress reaksjon etter bruk av kokain, og det i seg selv kan gi en følelse av våkenhet som igjen gjør det vanskelig å sove. Dette kan sitte i noen dager, men vil gå over etterhvert. Hvis du ikke føler deg bedre kan det være lurt å ta en sjekk hos lege for å utelukke at det kan være andre ting.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen