Søvnproblemer tre dager etter kokainbruk

Hei.
Tok kokain men jeg drakk. 3 dager etter og jeg føler meg fremdeles veldig våken og sliter med søvn. Når prøver å sove, sover jeg kun lett og ligger i mitt hodet hele natten. Merker også at jeg har intens angst.

mann/gutt |
24 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi klarer ikke å se non konkret spørsmål i henvendelsen din, men kan si noe helt generelt om kokain.

Kokain har ganske så kort virketid, og ikke mer enn max noen timer (avhengig av inntaksmåte og eventuell kombinasjon med andre rusmidler). Så fremt det kun var kokain du fikk i deg, eventuelt i tillegg til alkohol, vil altså dette være ute av kroppen din for lenge siden.

Det er ikke uvanlig å få en angst/stress reaksjon etter bruk av kokain, og det i seg selv kan gi en følelse av våkenhet som igjen gjør det vanskelig å sove. Dette kan sitte i noen dager, men vil gå over etterhvert. Hvis du ikke føler deg bedre kan det være lurt å ta en sjekk hos lege for å utelukke at det kan være andre ting.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.