Sliter med alkohol problemer?

Sliter med alkohol problemer

kvinne/jente |
16 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Du skriver lite om situasjonen din, og hvor stort ditt problem med alkohol er. Noen klarer å slutte selv uten hjelp, mens andre trenger ulike typer av hjelp.

Er du motivert for å klare det selv finner du noen råd for å slutte på vår hjemmeside «Hjelp til å slutte«. Det finnes også nettbaserte selvhjelpsprogrammer som f.eks Balance. Du kan også kontakte AA og/eller Selvhjelp Norge der du bor.

Mener du at du trenger mer omfattende hjelp som avrusning, ruskonsulent, behandlingsintitusjon eller lignende må du ta kontakt med Ruskonsulent på NAV eller fastlegen din. Sammen kan dere finne ut hva slags behandling du trenger og bli henvist videre i spesialisthelsetjenesten.

Som sagt skriver du veldig kort om din situasjon og hvis du ønsker må du gjerne ta kontakt med oss for en mer utdypende samtale på chat eller telefon.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.