Kan man få reaksjoner som sterkt sinne, irritabel og voldelig om man går på Amfetamin?

Kan man få reaksjoner som sterkt sinne, irritabel og voldelig om man går på Amfetamin? Opplevde det en gang, mistet totalt kontrollen å fikk skikkelig sinneutbrudd og ble voldelig. Er dette noe som kan skje, er det normalt? (Var ingen alkohol inni bildet)

kvinne/jente |
23 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Amfetamin er en sterkt stimulerende stoff, og bivirkninger kan variere og er avhengig av mange faktorer. Amfetaminrusen påvirkes f.eks. av forventninger, hvor mye erfaring man har med stoffet, størrelsen på dosen, hvor rent stoffet er og hvordan man tar det.

Ja – økt aggresjon er en ganske vanlig bivirkning av amfetamin. I tillegg kan langvarig amfetaminbruk noen ganger medføre angst, depresjon og psykose. Paranoide tilstander hvor man føler seg forfulgt og overvåket er heller ikke uvanlig. Du kan også oppleve hjertebank og en følelse av åndenød.

Se gjerne på vår nettside om amfetamin. Særlig se på Virkninger og bivirkninger av amfetamin og Overdose og forgiftning på amfetamin.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.