Hvordan påvirker anabole steroider nervesystem og hormonsystem?

Hvordan påvirker anabole steroider nervesystemer og hormonsystemet.

kvinne/jente |
16 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Spørsmål om anabole steroider er dessverre utenfor vårt fagområde (rusmidler). Vi anbefaler at du heller sender inn spørsmålet til Ung.no – der jobber det fagpersoner med kompetanse på doping. Du kan også prøve å høre med Dopingkontakten eller Steroideprosjektet. Se gjerne også vår artikkel om rusmidler og nerve- og hormonsystemet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen