Hvor farlig er det å drikke vin sporadisk ved bruk av Vallergan?

Bruker vallergan daglig (eller hva erstatteren heter) Hvor farlig er det å drikke vin sporadisk?

77 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Du skriver at du bruker erstatningen til Vallergan, vi antar at det er Zonat.  I så tilfelle er det slik at blandingen av Zonat med alkohol øker risikoen for at du blir fortere og mer påvirket enn du blir ellers. Du kan også oppleve å bli svært søvnig.

Overdosefaren øker også vesentlig dersom du blander Zonat med alkohol. I tillegg kan bruk av alkohol påvirke behandlingen av tilstanden du i utgangspunktet medisineres mot. Vi anbefaler deg å snakke med din lege om dette.

Det er vanskelig å vurdere hvor risikofylt det er med sporadisk vindrikking og samtidig bruk av Zonat. Derfor anbefaler vi deg å konsultere legen din vedrørende dette.

Det er litt vanskelig for oss å svare godt på spørsmålet ditt når vi ikke er helt sikre på hvilket legemiddel du bruker, se gjerne på vår nettside om sovemedisin og om generelt blandingsbruk .

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen