Hudendringer av amfetaminbruk?

Er det «vanlig» og bli illrød i panna/ ansiktet og tørr som sandpapir,e.illeluktende inntak,ca,ett og ett halvt gr.m.amfetamin ?? amfetamin

kvinne/jente |
50 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Det du beskriver er ikke vanlig i den forstand at det skjer med de aller fleste som bruker amfetamin. Men hudirritasjon som rød hud, tørr hud og kløe intreffer hos en del. Del vi kanskje hjelpe deg å bruke en god og fet fuktighetskrem.

Det er heller ikke unormalt at folk opplever at de får dårlig kroppslukt når de bruker amfetamin. En del svetter også mer enn ellers, og kjenner forverring i kroppslukt på grunn av dette.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen