Finnes det bedre smertelindring både for nevropati,spasmer og Ritalin?

Hei!
Tar store doser lyrica for Nevropati og Baclofen og sativex .Det har vært litt mere «overkommelig»slik at man har et liv selv om smertene er der i «tak» men noe nå vi bare tenke at sånn har det blitt. Sliter jo litt med ADHD som jeg får 120 mg Ritalin som jeg skal ta fra morgen til ettermiddag, har vel godt på de et halvt år. Mem etter en tid så fikk jeg skikkelig depresjon,alt er et ork liksom.. og den evige sovetabletten må jeg jo ha før natta:) vil leve et noenlunde /ha gode dager sammen med familien min❤️ Hodet er på mange plasser,men Ms kroppen er ikke helt enig i den. Kræsjer fra mothverandre de. Men poenget mitt- finnes det bedre smertelindring både for nevropati,spasmer og Ritalin? Sistnevnte passer nok ikke for meg fikk mere triste tanke og Burde vel også krøpet til korset å få noe for den angsten (sånn lykkepiller) sies det skal hjelpe?

kvinne/jente |
40 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke medisinsk helsepersonell og kjenner heller ikke til din helsetilstand. Du må derfor stille disse spørsmålene til foreskrivende lege.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.