Kan man bli påvirket av å kysse en som har amfetamin i munnen?

Kan man bli påvirket av å kysse en som har amfetamin i munnen?

kvinne/jente |
22 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Ja, det er faktisk mulig. Et eksempel: En person har en stor dose amfetamin i munnen, som ikke er pakket inn i noe. Hvis du begynner å kline skikkelig med hen, kan du få i deg amfetamin nok til å merke det. Amfetamin løser seg nemlig opp i spytt og tas opp gjennom slimhinner, og når du svelger spyttet.

Det skal nok en del til – sånn som i eksempelet over – for at du skal merke det, men det er altså mulig. Det avgjørende er at personen har nok amfetamin i munnen til at det gir effekt, og at dere kysser på en slik måte at du får i deg deler av stoffet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.