Kan man bli påvirket av å kysse en som har amfetamin i munnen?

Kan man bli påvirket av å kysse en som har amfetamin i munnen?

kvinne/jente |
22 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Ja, det er faktisk mulig. Et eksempel: En person har en stor dose amfetamin i munnen, som ikke er pakket inn i noe. Hvis du begynner å kline skikkelig med hen, kan du få i deg amfetamin nok til å merke det. Amfetamin løser seg nemlig opp i spytt og tas opp gjennom slimhinner, og når du svelger spyttet.

Det skal nok en del til – sånn som i eksempelet over – for at du skal merke det, men det er altså mulig. Det avgjørende er at personen har nok amfetamin i munnen til at det gir effekt, og at dere kysser på en slik måte at du får i deg deler av stoffet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen