Er Turkesterone lov i Norge?

Hei! turkesterone Er et produkt som har tatt veldig av innenfor trening. Det sides at dette booster testosteronnivående veldig bra. Men finner ingen steder hvor man kan kjøpe dette i Norge. Lurer derfor på om dette i det hele tatt er lov i Norge?

mann/gutt |
22 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Anbefaler deg å ta kontakt med Dopingkontakten med spørsmål om treningsprodukter og potensielle dopingmidler. Dette vet de mer om enn hva vi gjør.

Legger ved en artikkel vi har skrevet om anabole steroider og dopingmidler, dersom du ønsker å lese deg litt opp.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen