Trapper ned på Sobril, hvor lang tid tar det før jeg får tilbake førerkort?

Hei, jeg har vært uten førerkort en stund nå pga bruk av sobril. Når jeg nå reduserer dosen til 30 (fra 45) hvor lang tid tar det da før jeg kan få lappen tilbake?
Mvh kvinne 25

kvinne/jente |
25 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det er riktig at du kan bruke inntil 30 mg Sobril og fortsatt innfri helsekravene til å ha førerkort. Dette er forutsatt at du er tilvendt dosen, at du tar det jevnlig og i samråd med lege. Hvor lang tid det tar før din lege vil anbefale at du får førerkort tilbake må du ta opp med hen, det er legen din som skal vurdere dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.