Tabletter og bilkjøring

Jeg sliter med muskelsmerter i tarm muskel etter 3 operasjoner tar en imovane ved leggetid og en nobligan depot 150g morgen og kveld. Hvis jeg må kjøre bil utelater jeg morgen tabletten. Kjører bare helt nødvendig. Jeg må jo kjøre trykt når jeg tar kveldstabletten ca kl 18 og imovane kl 21.skulle ønske jeg slapp nobligan, men problemet er at den bruker veldig lang tid før den demper smerten og nå har den nesten ingen virkning. Blir lite sosialt da jeg er enke og bor alene og denne coronaen i tillegg.

kvinne/jente |
71 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er ikke helt klart for oss hva du spør om, eller hva vi kan bidra med her. Din lege er ansvarlig for å informere deg om reglene og legge til rette for at du skal kunne oppfylle helsekravene. Hvis legen ikke er tydelig med dette, kan du be henne/ham om å lese seg opp på regelverket slik at dere sammen kan finne en løsning som passer. Her er veilederen legen bruker, og her er en detaljert gjennomgang vi har laget.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.