Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

LAR vil at jeg skal gå ned på min benzodose

Var i asvars gruppe møte og eneste han fra lar spør om å vil er at jeg skal gå ned på min benzondose ,det er xanax 8 mg metadon 90 Rohypnol 1 mg kveld slilnockt innsovning etter Rohypnol.Jeg var et medisinsk eksperiment sa,han , neimen er du frekk eller sa jg jeg veit jeg den i lar som står på mest benzo men jg ble innlosjert i lar på di MEDISINA pga jg har PTST ,PANNICKSYNDROMLIDELSE OG ET PAR TIL ,det var da jeg ble satt på di MEDISINA etter Utredning å hvorfor bytte på noe som virker sa jeg å er bra ,var jo mye verre før ja jo var jo det da sa,n …Ja hvorfor vil du starte forandre på ting da sa jg ,du veit ikke hvordan jg ville funke uten medisin men det gjør jg sa jg får du har kun lest om tabletter jg har lest like mye eller mere enn deg får er jo jg som må sitte å forklare virkemåten å virkestoff når vi er i møte HVORFOR ER DEM SLIK NÅR TING ER BRA ,NÅR EM ENDELIG HAR FÅTT DET BRA …….Å JG SA I 2011 AT JG SKAL IKKE VÆRE MED INN I LAR HVIS JG IKKE KAN STÅ PÅ MINE MEDIDINER CSA JEG OG stor sjefen [anonymisert] som var med å starta lar tok den avgjørelsen.

43 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Her er vi dessverre litt usikre på hva du egentlig spør om, eller hva vi kan hjelpe deg med – men sånn vi forstår deg er du misfornøyd med at LAR ønsker å kutte/endre i dine medisiner. Først og fremst anbefaler vi at du fortsetter dialogen med LAR direkte, og at du fortsetter med å være tydelig på dine behov og ønsker. Dersom du føler at du ikke blir hørt, kan du vurdere å kontakte Pasient- og brukerombudet for råd og veiledning. Tipser også om proLAR, en bruker- og interesseorganisasjon for LAR-pasienter, som kanskje også kan være behjelpelige.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.