Små pupiller er det farlig?

Små pupiller er det farlig

kvinne/jente |
13 år |

  Rusinfo svarer:

Små pupiller er vanligvis pupillenes reaksjon på sterkt lys, pupillene trekker seg sammen. Dette er ikke farlig, det er en fysiologisk reaksjon.

Når det gjelder rus, så er det egentlig bare opioider som gir tydelig små pupiller. Hvis du har spørsmål om dette, kan du gjerne ringe eller chatte med oss i åpningstiden. Her er informasjon om opioider hvis du er interessert.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen