Min sønn bruker molly

Nettopp funnet ut at min sønn bruker stoff. Min sønn bruker molly.. Ca annenhver dag. Ønsker nedtrappingsplan. Han fortalte selv at han bruker. Klar for å kutte ut rus.

kvinne/jente |
47 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Så bra at din sønn ønsker å slutte! Det kan hende han trenger litt avrusning fra bruken. Det vil si, ikke nedtrapping, men at han kan være et sted i en ukes tid for at ev. abstinenser skal gi seg. Dette vil ganske raskt gå over, det er da den egentlige jobben med å være rusfri begynner. Det som derfor også kan være aktuelt, er å finne noen å snakke med om ting som kan være vanskelig når han skal holde seg rusfri over tid. Dette kan dere få ved å gå til hans fastlege og be om

  • henvising til avrusning, dersom legen mener det er nødvendig, og
  • samtaler med en psykolog eller ruspoliklinikk/DPS.

Dere finner oversikt over disse tilbudene på Helse Norge sine sider.

Både du og han er for øvrig velkommen til å kontakte oss på telefon eller chat om dere ønsker å snakke nærmere om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen