Jeg tok Paracet, Ibux og 3 andre forskjellige tabletter

Hei, jeg tok Paracet, imbux og 3 andre forskjellige tabletter. Ca. 15 tabletter totalt. Nå har jeg veldig vondt i magen, ryggen, føler meg kvalm, har vondt i hodet og hele kroppen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, foreldrene mine kan ikke vite noe om det her for da blir de veldig sinte. Jeg angrer veldig på at jeg tok de tablettene,

kvinne/jente |
15 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi er dessverre ikke en helsetjeneste, og heller ikke en akuttjeneste.

Derosm du opplever ubehag etter inntak av legemidler, er det svært viktig at du ringer til Giftinformasjonen eller legevakt 116117 med en gang.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.