Hei jeg har brukt rusmidler så å si hele livet

Hei jeg har brukt rusmidler hovedsaklig a f så si hele livet. Men i 2019 la jeg meg inn i langtidsbehandling å var ferdig sommer 10juli 2021. Siden j3g kom hjem da har jeg sprukket noen ganger ca 4 5. Men pare brukt ikke fortsatt i flere dager/uker m3n 2 ganger varte 1 lånet tilsammen då jeg skjønner att sluttet jegbikke nyh! Så ja vet æ ikke for jeg velger å trubattt jeg klarte lære noe den stunden jeg var i behandling å d tror jeg at j3g har. MEN+ ok spakkk igårkveld, å bruker sprøyter men jeg må stikke på hendene siden etter mange pra med missbruk e åren mine borte rett å slett det er svertbcanskelog å finne også profesjonelle som sykepleiere ånlæga har måttet be om ultralyd tilslutt for å få tatt en vanlig blod prøve på mæ liksom. Så jeg har bommet vertfall 2 plasser på høyre håndledd pluss jeg er nummen også. Alltså kjenner mindre følelse dær i området liksom. Jeg har hat mange bommet alltså oppigjennom min ruskariere men nu e først gang jeg kjenner meg små nervøs eller redd for hva som kan skje om det bli verre. No e æ utrolig varm dær æ følelsen på huden rundt hullet er betraktelig lite… ka dåkker te ker.?

35 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Hei!

Dessverre kan vi ikke gi råd og veiledning i din situasjon, siden vi i RUSinfo ikke kan gjøre medisinske vurderinger. Dette bør heller sjekkes av helsepersonell, for å være på den sikre siden.

Hvis du trenger støtte i din situasjon, foreslår vi at du søker om hjelp hos din lege eller på UNN Rusavdelingen og UNN Ruspoliklinikken.

Hvis du har lyst til å snakke mer om dine sprekker/tilbakefall generelt, er du velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon for en samtale.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.