Hei jeg har brukt rusmidler så å si hele livet

Hei jeg har brukt rusmidler hovedsaklig a f så si hele livet. Men i 2019 la jeg meg inn i langtidsbehandling å var ferdig sommer 10juli 2021. Siden j3g kom hjem da har jeg sprukket noen ganger ca 4 5. Men pare brukt ikke fortsatt i flere dager/uker m3n 2 ganger varte 1 lånet tilsammen då jeg skjønner att sluttet jegbikke nyh! Så ja vet æ ikke for jeg velger å trubattt jeg klarte lære noe den stunden jeg var i behandling å d tror jeg at j3g har. MEN+ ok spakkk igårkveld, å bruker sprøyter men jeg må stikke på hendene siden etter mange pra med missbruk e åren mine borte rett å slett det er svertbcanskelog å finne også profesjonelle som sykepleiere ånlæga har måttet be om ultralyd tilslutt for å få tatt en vanlig blod prøve på mæ liksom. Så jeg har bommet vertfall 2 plasser på høyre håndledd pluss jeg er nummen også. Alltså kjenner mindre følelse dær i området liksom. Jeg har hat mange bommet alltså oppigjennom min ruskariere men nu e først gang jeg kjenner meg små nervøs eller redd for hva som kan skje om det bli verre. No e æ utrolig varm dær æ følelsen på huden rundt hullet er betraktelig lite… ka dåkker te ker.?

35 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Hei!

Dessverre kan vi ikke gi råd og veiledning i din situasjon, siden vi i RUSinfo ikke kan gjøre medisinske vurderinger. Dette bør heller sjekkes av helsepersonell, for å være på den sikre siden.

Hvis du trenger støtte i din situasjon, foreslår vi at du søker om hjelp hos din lege eller på UNN Rusavdelingen og UNN Ruspoliklinikken.

Hvis du har lyst til å snakke mer om dine sprekker/tilbakefall generelt, er du velkommen til å kontakte oss på chat eller telefon for en samtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen