Har jeg blitt dopet ned?

Hei. Jeg var på en fest og hadde ikke med meg drikke. Jeg fikk drikke av han som holdt festen. Jeg hadde god kontroll med inntaket av alkoholen og alt var fint. Jeg gikk på do og var der en liten stund. Da jeg kom ned tok jeg et par slurker til og resten av kvelden er helt svart. Jeg var ikke til stedet i det hele tatt og har null hukommelse av noe som helst. Mannen som ga meg drikke viste seg å vær dømt får voldtekt før. Har jeg blitt dopet ned? Det er for lenge siden til å sjekke om jeg hadde rus i blodet/urinen

kvinne/jente |
17 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det er umulig for oss å med sikkerhet slå fast om du ble dopet ned eller ikke. Men hvis mengden alkohol du drakk på ingen måte stemmer overens med reaksjonen du fikk, kan det nok være en mulighet.  Vi skjønner godt at du synes dette er ubehagelig, og hvis det er slik at du er usikker på hva som skjedde med deg den kvelden kan det være greit for deg å snakke om det med noen. Du kan for eksempel henvende seg til sex & samfunn for en uforpliktende chat, eller du kan be om en samtale på helsestasjon for ungdom i kommunen du bor i.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.