Vi bruker HAP appen i behandling, når får dere fikset den?

Når tid fikser dere HAP appen?? Vi bruker den i samtaler med ungdom som ønsker å slutte. Veldig synd at den ikke er fikset

kvinne/jente |
34 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Takk for henvendelsen og vi er glad for at appen er til nytte. Vi jobber med å rette opp feilene på appen men det kan kanskje ta en måned eller to til før vi får den opp igjen. Det er kun med IOS vi har problmer, på Android virker appen som den skal.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen