Venninna mi har tenkt til å ta 50 paracet, dør hun da?

Hei, veninna mi he tenkt til å ta 50 paracet. Dør ho da? Isofal dør ho same dag

kvinne/jente |
18 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Det blir en type brukerveiledning vi ikke gir, dessverre.

Hvis venninnen din har akutte selvmordstanker, vil vi heller oppfordre deg til å varsle nødetater – f.eks. ambulanse 113 eller Legevakt 116 117. På den måten kan de forsøke å avverge dette.

Hvis hun (eller du) har det vanskelig, og trenger noen å snakke med, så finnes det hjelp å få så sant man ber om dette. Se f.eks. denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse, eller Ung.no sin oversikt over hjelpetjenester.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen